Alla inlägg under november 2007

Av Lena - 10 november 2007 18:14

har nog sagt det otroligt många gånger förr, men jag säger det igen...


jag har världens bästa familj!

love u all<3



Nu äre käk..sent för att vara oss, javet! tjo!

Av Lena - 10 november 2007 16:43

Var riktigt trött imorse..huvva! Dagen började inte så bra heller..Pappa o ja körde på ett rådjur..eller rättare sagt pappa, jag satt bredvid o skret...AKTA RÅDJUREN! pappa: vaaa?  uscha..dom e ju så fina så :) Tur det klarade sig..sprang iväg iaf..pappa ringde sen o de kom dit nån o kollade efter det så de inte skulle ligga nånstans.


Dagen på jobbet var väl rätt seg också...riktigt lugnt..men skönt det med när man e trött :p

Ska ta o hoppa in i duschen nu..man känner sig inte så fräsch efter en arbetsdag inom hemtjänsten om man säg så...


Får väl se vad som händer ikväll..vart lite småsugen på fest konstigt nog..men ingen o på hugget som tur e..jag borde verkligen vara lugn :) Blir nog en sväng till brorsan o dom ikväll..mysa lite med gótrollen mina! <3


hoppas alla får en trevlig lördagkväll :)


duschen väntar...


vill träffa dig..prata, förklara..men ne

Av Lena - 9 november 2007 23:18

Vart en riktigt seg dag på jobbet idag! Ingen hit att jobba 13-21 kan ja lova..men vad gör man? Måste ju ta de ja får, vill gärna ha lite cash till jul o nyår :)

Blev väckt tidigt imorse också av två sms..orka skicka sms kl 9 på morgonen säger då jag.. ;P aja..

Sen ringde bemanningen också..ska jobba imorrn 7-16..sen 12-21.30 på söndag! Kände att när ja liks inte ska ut eller så kan ja ju jobba o tjäna pengar..kan ju ändå roa mig imorrnkväll om det är så :)

Lär bli en seg dag på söndag dock..är även på den röda sidan ja ska jobba då..usch fy, vill inte! Aja, ska böna o be snällt med Andreas så kanske vi kan skifta några besök iaf :P


Näe man ska kanske ta o hoppa ner i sängen så man kommer upp imorrn..förstår inte varför jag ska vara så morgontrött?! dock alltid varit..spelar ingen roll vilken tid jag går o lägger mig..alltid lika trött o seg. Försöker nån prata med en blire oftast läten som mm.., aa.., nä.. som kommer ut :P


aja, gnatt!


u.

Av Lena - 8 november 2007 23:28

vart fasen jobbigt på träningen idag..den där bhallen tar ju knäcken på en psykiskt också! ska dock inte klaga, riktigt rolig också..härliga lag...tufft o jämt! :D Var 12st idag också..roligt att vi e så många nu när det är frivillig träning..förra året var vi typ 5st :p

Vart bjuden på middag hos brorsan idag också, eller jag ringde o bjöd in mig själv rättare sagt ;) Bra att man har syskon man kan åka till om maten här hemma inte duger :P


Nä fy tusan va trött ja e! Får se om ja kliver upp i tid imorrn..funderar på att åka in på träningsvärkstan o träna lite med Natta innan man ska jobba..men ja får se..blir ju en sån jäkla lång dag då man jobbar till 21.


Resten av helgen då..hmm..ingen aning om va ja ska göra faktiskt..ingen jävla alkohol för min del iaf..den saken e säker kan ja lova! :P

Pratade med Maria på träningen nu också..var tvungen o kolla om det jag mindes stämde, vilket det gjorde :P Fan va pinsamt haha..dock lite mer pinsamt för han kanske  haha:D


Nu blire sängen, gnatt!


daaaamn, I miss u

Av Lena - 8 november 2007 13:47

Ja nog fan är man lat nog..men jag kommer ändå aldrig slå dig i lathet ;)

orkade inte kliva upp imorse o ta en promenad..va så varmt o skönt där under täcket! :)  Ska väl snart ta o hoppa in i duschen..känns rätt slött o gå runt i en filt :P

Klockan tre ska ja in på bemanningen o få en genomgång av de nya vikariesystemet..skulle inte ta lång tid så! Efter det funderar jag på att ringa Mallan o säga att jag hämtar upp barnen på dagis idag..smålängtar lite sådär efter dom..mina sötbarn :)

Träningen är inte förrän 21 ikväll så man kanske kan ta promenaden sen :)


Får väl höra med tjejerna ikväll också hur det blir med bandyn..isf får man sticka iväg o inhandla en riktigt klubba också :)

Funderar på att börja gå simma nån gång då o då också..är ju så otroligt skönt..speciellt med bastun efteråt :) Ska försöka få med mig nån på det nu i veckan..eller på lördag kanske?


Låg o tänkte rätt mkt igår innan jag somnade..hamnade tillbaks i tiden några år. Fick mig ett bra skratt dock när ja kom o tänka på den gången då vi bastat o druckit hos Pelle..o Marre skulle åka bakom mig med moppen o lysa uppför backen när ja skulle cykla hem. Haha! Glömmer aldrig när allt flyger av o hon sitter där i bara bikinin på moppen o Karlsson kommer med bilen, haha! Att Marre lyste med moppen hjälpte dock inte..ja hamna i diket 4-5 gånger den kvällen..såg ju verkligen ingenting i den backen..sen kanske alkoholen hade sin inverkan också ;P

Aja, kul kväll vare iaf! Men de va ju längsen nu det..


näe nu blire duschen..




Av Lena - 7 november 2007 23:16

haha ja idag har det varit en rätt komisk dag på jobbet :P vet inte vad som hänt alla gamlingar under tiden jag varit borta haha :D roligt dock när de känner igen en o kommer ihåg vart man varit osv :)

Fast ja blev inte så glad när jag skulle ta med en tant ut på promenad..o ja hade ju glömt bort att man kunde råka ut för de lite då o då..så ja hade ju inte såå varma kläder på mig haha! Tur att de bara vart en vända på punkten för en fika :P

Sen när vi kommer tillbaks början hon surra med en porslinsgubbe som står på köksbordet. Efter ett tag säger hon att det är hennes gubbe, och att de väntar en liten till jul. Och att gubben hennes e så fin och att de ska få så fina barn. Haha, kunde knappt hålla mig för skratt..men fick ju typ sitta o lyssna o nicka..vågade inte säga så mkt :P Hon hade tydligen sagt samma till fler senare på dagen också..Gulligt dock..jättesöt tant :)


Efter jobbet blev de grey´s o massage..o de tackar ja för ;)

Imorgon ska jag nog kliva upp i tid o ta en promenad med Bamse...verkligen längesen nu!

Träning imorgon också, skönt! Tråkigt i b-hallen dock..

blir väl en del skvaller också, as usual ;)


ne ska surra lite på msn nu sen blire nog sängen :) skulle dock vara gott med en kopp te..


när jag för första gången i hela mitt liv verkligen vet vad jag vill tänker jag fan inte ge upp. även om det är för sent..


Av Lena - 7 november 2007 11:53

vart visst ingen träning idag, jag försov mig ;) till slut väckte iaf mamma mig som tur var..o nu står hon o lagar dagens middag så att jag kan ta med mig o äta på jobbet..guld värt! härligt o va hemma o bli bortkämd lite ;)


Ikväll efter jobbet blire raaka vägen bort o se grey´s o få massage ;)


varför inser man alltid vad det verkligen är man gjort när det är för sent? varför inser man inte vad man har tidigare innan det är för sent?


jag kommer inte klara det här mkt längre..du är i mina tankar hela dagarna.du är verkligen det första som dyker upp i min skalle när jag slår upp ögonen på morgonen. det sista som finns där inne innan jag slår igen dom på kvällen. drömmarna kommer jag inte alltid ihåg, men jag kan bara ana..


Aja, nog svamlat..jag får tamefan skärpa till mig nu! Varför vill jag alltid ha det jag inte kan få..?


Nu ska ja skynda mig o göra mig klar..sen blire jobb! tjing tjong!

Av Lena - 7 november 2007 00:00

gjorde iordning en varm kopp te..o samtidigt som jag satt o smuttade kikade jag in på tune sidan en sväng. Bilderna hade lagts ut, och jag klarade mig än en gång..tack o lov!  hade jag kommit med denna gång vet ja inte va ja hade gjort..


näe nu ska ja försöka sova..blir en lång dag imorgon! natti :)


Jag kan inte ljuga, jag kan inte hålla tyst, låtsas som igenting..kan bara inte! Jag är rädd för den dagen då jag går där på stan... för hur jag kommer att reagera, hur jag kommer att beté mig..hur jag kommer att handla? Kan inte annat göra än att vänta o låta dagen komma. Sen hoppas på det bästa..



Ovido - Quiz & Flashcards